Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Vivoactive 4 és 4S okos - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az sportóra 38.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 73 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Téli futónadrág fele áron

Noname Thermo Tights hosszú téli futónadrág (fekete-kék) XXS

Kollekció: uniszex

AKCIÓ IDŐTARTAMA: a készlet erejéig XXS méret

Listaár: 15.990 Ft (€ 50)

Kedvezmény: 7.000 Ft

8 990 Ft

Regisztrálok

Állás - hírdetés

Munkatársat keresünk webmester tartalomért felelős munkakörbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Napi cipő akciónk -50%

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Mi az a partnerprogram?

Partner Program 2022-ben is kedvezményes vásárlás

A multiNavigator.hu csapata partner programot hirdet 2022-es évre is.
Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben.

Magazin

Partner Program 2022-ben is kedvezményes vásárlás

2012. 01. 01. 00:42


Partner Program 2022 - kedvezményes vásárlás az oldalunkon.

Jelentkezési űrlap

Bannereink

A multiNavigator.hu és a GPS Trade kft. lehetőséget ad mindazoknak akik rendszeres látogatói oldalainknak illetve üzletünknek, hogy az általunk felkínált termékekhez még kedvezményesebben hozzájussanak.

Ki juthat hozzá és mit kell tenniük ehhez?
Csak tartsák meg jó szokásukat, hogy meglátogatják oldalunkat, vásárolnak minőségi sportfelszereléseinkből vagy navigációs telekommunikációs eszközeinkből.


Mit kínálunk, és hogyan lehet valaki Partner-látogató?

Jelentkezési űrlapMilyen egyéb feltétele van a Partner-státusznak?
Minden partnerünknek küldünk hírlevelet maximálisan heti rendszerességgel, amelyben tájékoztatjuk Partnereinket aktuális akcióinkról vagy friss hírekről, amelyek a tevékenységünket és termékeinket érintik. Amennyiben valaki lemondja a hírlevelet, úgy a Partnerségből automatikusan kikerül.

Mettől - meddig érvényes a partnerprogram?
A Partnerként beregisztrált felhasználók 2022. január 1. és 2022. december 31.-e között Partner-kedvezménnyel vásárolhatnak, illetve amikortól a Partner-státuszuk életbe lép ( visszamenőleges hatállyal további kedvezmény korábbi vásárlásokra nem érvényesíthető).

Honnan tudom, hogy érvényes-e rám a Partner-ár?
A kérdés tök jó! Minden bejelentkezett látogató, aki Partner-státuszra jogosult, a bejelentkezés után látni fogja a felhasználóneve mellett a Partner Program feliratot. A rendelési/kiajánlott árak ennek megfelelően a Partner-árak lesznek, amit ellenőrizhet a paramétertáblában is. (Ha valamely ár nem megfelelő kérjük jelezzen kollégáink javítják az elírást.)

Mekkora lehet a Partner-kedvezmény mértéke?
A Partner-kedvezmény mértéke mindenkor a GPS Trade kft. és a multiNavigator.hu által megadott Partner-ár, amely függ mindenkor a termék típusától, márkájától, illetve akciós státuszától. A Partner-kedvezmény mértéke 5-15% között mozog általában. A Partner-kedvezmény mértékéről minden esetben az üzemeltető dönt és a mértékét jogában áll módosítani (akár csökkenteni, akár növelni). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Akciós árból van-e további Partner-kedvezmény?
Elképzelhető, de mindig kisebb, mint a listaárból. Ugyanis a Partner-kedvezmény és az egyéb akciók vagy kedvezményes mennyiségi vagy eseményhez kötött engedmények és a Partner-kedvezmény nem összevonhatók ( vagy az egyik kedvezmény érvényes vagy a másik - praktikus az alacsonyabb árat választani!)

Mi van ha az akciós ár kedvezőbb, mint a Partner-ár? A webmester lehet, hogy figyelmetlen volt és nem állította be a partner árat az akció kezdetekor, de az üzletünkben és a webáruházban is az akciós alacsonyabb ár élvez előnyt, így a Partnerként bejelentkezett felhasználó és a nem partner látogató is lehet, hogy azonos akciós árat lát és azon az áron tud rendelni.

Mi van a szállítási költséggel Partner-ár esetén?
Mivel a Partner-ár legtöbb esetben lényegesen nagyobb kedvezményt nyújt, mint a szállítási költség, ezért az 50.000Ft feletti vásárlás esetén a Partner-áras vásárlás mellett tudjuk vállalni az 1.500Ft-os szállítás költséget. És a boltban díjmentesen is át lehet venni a megrendelt terméket/termékeket.

Ki nem lehet Partnere a multiNavigator.hu -nak?
Aki bármilyen formában megkárosítja a GPS Trade kft-t vagy árt a multiNavigator.hu portálnak és webáruház jó hírnevének, továbbá ha kérek hírlevelet jelölést kiveszi a profilból, értesítést kap, kikerül a partner programból és a partner program feltétetelei újra kezdődnek.

Jelentkezési űrlap

Összefoglalva egyszerűen:
Partner-kedvezményes áron azon kedves ügyfeleink és vásárlóink tudnak vásárolni, akik a termékeket interneten keresztül rendelik meg /foglalják le úgy, hogy Partner-státuszú felhasználóként jelentkeznek be.
A terméket futárral kérik kiszállítani vagy személyesen veszik át üzletünkben vagy olyan sportrendezvényen veszik át, amelyen részt veszünk kiállítóként. FIGYELEM!!!! A HELYSZÍNI BEMONDÁSRA, MISZERINT "ÉN PARTNER VAGYOK" NEM ÁLL MÓDUNKBAN A PARTNERÁRAT MEGADNI! A PARTNERÁR ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ AZ INTERNETES RENDELÉS ELENGEDHETETLEN FELTÉTEL!!!!!!!
Azon rendezvények, amelyeken részt veszünk 2022. év folyamán, azoknak adatai fent lesznek a honlapon, így a rendeléskor a megjegyzés rovatba fel lehet tüntetni az áruátvételt.

A Partner-státusz 2022. évi fenntartásához mire van szükség?
Az előző vagy az adott év (2022. december 31-ig) folyamán legalább 3 db. termék vásárlása és legalább 35.000Ft értékű vásárlás internetes webáruházunkon keresztül.Jelentkezési űrlap