Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Asics Gel Nimbus 23 futócipő - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futócipő 15.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 48 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Webáruház

Hanwag Shoe Wax bőrápoló cipőkhöz, bakancsokhoz

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 2 990 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 2.990 Ft
Partnerár: 2.690 Ft
Űrtartalom: 100 ml
Hatóanyag: karnaubaviasz, lanolin
Ápoló hatás: vízállóságot ad, bőrápolás

Termék ismertető

Minden típusú bőr lábbelire alkalmazható bőrápoló méhviasz tartalmú wax. Használata nagyon fontos, mert a használat során a bőr elveszíti zsírtartalmát, kiszáradhat és sérülékeny lesz. Ha visszapótoljuk, visszanyeri rugalmasságát. Ha egy bakancs talpa elkopik, az nem probléma, mert az összes Hanwag termék újratalpalható. Ha viszont a bőr megy tönkre az csak nehezen javítható. Ezért vigyázzunk a felső részre, mert ha jól bejáratjuk és karban tartjuk, hosszú évekig öröm lesz a lábbeli használata.
Az ápolószer egyik fő alkotóeleme karnaubaviasz. Ez egy természetes viasz, melyet a Brazília északkeleti részén őshonos karnaubapálma (Copernicia prunifera) leveleiből nyernek. A viaszok királynőjének is nevezik. Felhasználhatósága széleskörű, cipőápoló szerekben gyakran előfordul.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!